Vital AB – Multivitamine pentru Grupa Sanguina AB – Calivita

37-262-large

Compozitia Vital AB a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale pentru persoanele ce au grupa de sange AB.
Un flacon de Vital AB contine 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital AB de 3 ori pe zi.
Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital AB
Mod administrare Vital AB
Dimineata-Pranz-Seara
Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) – preventiv
Antioxidant
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Dependenta de droguri
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate

Vital AB prin compozitia sa complexa si folosit ca tratament naturist, ofera o imunitate eficienta organismului prin stimularea proliferarii leucocitelor, mareste rezistenta la infectii, viroze, scade riscul de cancer si in special riscul de cancer gastric la care sunt predispuse persoanele din grupa AB datorita nivelului scazut al aciditatii gastrice; normalizeaza nivelul aciditatii gastrice si ajuta tractul digestiv sa asimileze mai bine proteinele din alimente; scade riscul de boli cardiovasculare, creste elasticitatea arterelor, scade tensiunea arteriala, intareste inima, dizolva placile de aterom din artere in ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, scade nivelul colesterolului si trigliceridelor; ofera protectie persoanelor cu antecedente familiale de boli hepatice, pancreatice sau biliare – in hepatita, dischinezie biliara, ciroza; are efect calmant asupra sistemului nervos, protejeaja organismul de stres la care grupa AB raspunde printr-o stare tensionata, depresie, iritabilitate si anxietate, stresul poate produce afectiuni cardiace si diferite forme de cancer.
Specificul alimentatiei corespunzatoare grupelor sanguine A si B este valabil si pentru grupa AB. In procesul evolutiei, grupa sanguina AB s-a format in urma amestecului grupelor sanguine A si B. Astfel, aceste persoane isi pot asigura necesarul de vitamine si minerale, dar un aport suplimentar de vitamina C ar fi benefic, deoarece aceia cu grupa sangvina AB au o aciditate gastrica scazuta. Pentru cresterea rezistentei organismului fata de diverse infectii, pentru prevenirea aterosclerozei, a infarctulul miocardic, precum si a cancerului, persoanele cu grupa sangvina AB au nevoie atat de oligoelemente, cat si de plante medicinale. Datorita predispozitiei catre afectiunile cardio-vasculare si tumorale, se recomanda in primul rand consumul unor antioxidanti si al unor minerale din extracte de plante – ceai verde, usturoi, broccoli, telina, ghimbir. Printre cei 44 de componenti ai produsului Vital AB se gasesc si numeroase alte substante active specifice acestei grupe sanguine.
Produsele din gama vital sunt concepute in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine in parte.
Pentru Grupa de sange A a fost creat Vital A
Pentru Grupa de sange B a fost creat Vital B
Pentru Grupa de sange AB a fost creat Vital AB
Pentru Grupa de sange O a fost creat Vital O
Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.
Doctorul D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist. Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe sanguine.
Dr. D`Adamo a constatat ca grupa sanguina AB este uneori asemanatoare cu grupa A, alteori cu grupa B, uneori o fuziune a ambelor. Grupa sanguina AB este o grupa rara si complexa din punct de vedere biologic.
Persoanele cu grupa sanguina AB au predispozitie la aciditate gastrica scazuta, nu digera cantitati prea mari de proteine animale, absorbtie deficitara a proteinelor, balonari, risc de cancer gastric, boala Crohn si colita; imunitate scazuta fata de infectii, viroze, predispozitie la diferite forme de cancer; risc de boli cardiovasculare – ateroscleroza, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, niveluri crescute ale colesterolului si trigliceridelor; anemie si tulburari de coagulare ale sangelui – prin lipsa de factori de coagulare; tulburari hepatice si biliare, hepatita, ciroza, dischinezie biliara, litiaza biliara; variatii ale glicemiei, hipoglicemie sau hiperglicemie si diabet la persoanele cu antecedente familiale; la stres grupa AB raspunde cu iritabilitate, anxietate si depresie.
Un flacon de Vital AB contine 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital AB de 3 ori pe zi.
Observatii Vital AB:
– Pentru tratarea afectiunilor de mai sus, fiecare vom consuma Vital-ul corespunzator grupei noastre sanguine (A, B, AB, sau 0), exceptie facand afectiunile Fibrom si Ulcer unde se vor folosi Vital-urile indicate, indiferent de grupa de sange.
O tableta de Vital AB are in compozitie:
beta caroten – 1,2 mg,
vitamina E – 10,0 UI,
vitamina C – 60,0 mg,
vitamina B1 – 1,4 mg,
vitamina B2 – 1,6 mg,
vitamina B6 – 2,0mg,
vitamina B12 – 1,0 mcg,
niacinamida – 18,0 mg,
colina – 20,0 mg,
inozitol – 20,0 mg,
PABA – 5,0 mg,
biotina – 40,0 mcg,
acid pantotenic – 5,0 mg,
acid folic – 100 mcg,
rutina – 4,0 mg,
bioflavonoid complex din lamai – 4,0 mg,
quercitina – 5,0 mg,
betaina – 10,0 mg,
iod – 50,0 mcg,
calciu -100,0 mg,
magneziu – 80,0 mg,
fier – 5,0 mg,
cupru – 0,5 mg,
zinc – 8,0 mg,
crom – 30,0 mcg,
mangan – 1,0 mg,
potasiu – 20,00 mg,
molibden – 80,0 mcg,
bor – 50,0 mcg,
vanadiu – 10,0 mcg,
nichel – 30,0 mcg,
siliciu – 1,0 mg,
glutation – 5,0 mg,
cisteina – 10,0 mg,
bromelaina – 25,0 mg,
coaja de struguri rosii – 10,0 mg,
hesperidin complex – 5,0 mg,
ceai verde – 10,0 mg,
radacina de ghimbir – 5,0 mg,
frunza de telina – 50,0 mg,
broccoli – 20,0 mg,
usturoi – 50,0 mg,
merisor – 20,0 mg.

Comanda acum: Vital AB – multivitamine pentru grupa saguina AB
Pret:77,66 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.