Strong Bones – Calciu si Magneziu – 250 Capsule – Calivita

26-240-large osteporoza-strong-bones-plus strong-bones

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare pastrarii sanatatii oaselor si a danturii, functionarii optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si musculaturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si starile depresive.
Flaconul de Strong Bones contine 250 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Strong Bones 100 capsule.
Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si starile depresive.
Afectiuni si simptome unde este indicat
Strong Bones
Mod administrare Strong Bones
Dimineata-Pranz-Seara
Aciditate la stomac
Adolescent 14-18 ani – preventiv
Antihemoragic
Antispastic
Carcei
Calmant
Crampe musculare
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
Descumarea unghiilor
Discopatii
Fracturi
Hernie de disc
Insomnie
Lipotimie
Lumbago
Menstruatii neregulate
Mialgii
Migrene
Nevralgii
Osteoporoza
Paradontoza
Persoana in varsta – preventiv
Rahitism
Rau de mare, masina, avion (prev.)
Sciatica
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Unghii friabile
Urticarie
Femei care alapteaza

Strong Bonest 250 de capsuleDaca vrei sa combati osteoporoza, poti incepe sa consui suplimente alimentare cu calciu si magneziu , inca inainte de varsta de 30 de ani. Nu degeaba osteoporoza este considerata o boala „muta”, deoarece este insidioasa si indelungata, ataca pe neasteptate si o observam abia atunci cand este prea tarziu: oasele s-au subtiat, rarefiat si se fractureaza usor.
Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteornalacie, osteoporoza si carii dentare. De asemenea, deficitul de calciu scade si rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare. Carenta de calciu si fier este foarte frecvent intalnita la femei.
Magneziul este indispensabil pentru functionarea eficienta a sistemului nervos, a musculaturii si a numeroase enzime. Participa la activitatea a mai mult de 300 de enzime vitale, avand un rol important in metabolismul glucidelor, lipidelor, acizi lor nucleici, al proteinelor, precum si in procesele energetice ale organismului.
Magneziu asigura buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesele de imbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colsterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor si aterosclerozei. Aportul de magneziu trebuie sporit in cazul gravidelor, mamelor care alapteaza, femeilor care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni. Necesarul de magneziu este crescut si la persoanele care consuma mult alcool. Deoarece magneziul are un rol important in transformarea glucidelor in energie, este un element indispensabil si pentru sportivi.
Magneziul este indispensabil metabolismului substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum şi asimilării vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizează anticoncepţionale sau medicaţie cu hormoni estrogeni.
Stron BonesObservatii privind Stong Bones Calciu si Magneziu:
– Este contraindicată ingestia unei doze mai mari de 1 g de magneziu pe zi timp indelungat. Magneziul are o bună acţiune în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor. Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu şi magneziu este de 2:1. Preparatele mai bune conţin ambele minerale în raportul menţionat.
-Consumul magneziului în asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu.
– Consumul preparatelor cu magneziu în timpul meselor poate conduce la o digestie deficitara, deoarece acest element se combina cu acidul clorhidric din stomac. Se recomandă deci administrarea Mg în intervalul dintre mese. Persoanele care prezintă hiperaciditate gastrică pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, neutralizând astfel acizii în exces.
-Bolnavii cu afecţiuni cardiace care utilizează medicamente ce conţin magneziu trebuie să consulte medicul curant înainte de a consuma cele mai noi preparate cu magneziu.
Flaconul de Strong Bones contine 250 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Strong Bones 100 capsule.
O capsula de Strong Bones Calciu si Magneziu contine:
– Calciu (carbonat, acetat, citrat si alfa-cetoglutarat) 300 mg,
– Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat si alfa-cetoglutarat) 150 mg.
Modalitate de administrare Strong Bones: 1-3 capsule zilnic, cu cel putin 60 minute inainte sau dupa mese, sau conform recomandarilor.
Compania CaliVita a realizat o varianta imbunatatita a produsului Strong Bones, la care sa adaugat Vitamina D3 si Sodiu, sub denumirea Strong Bones Plus.

Comanda acum: Strong Bones – Calciu si Magneziu – 250 capsule
Pret: 100,76 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.