Smokerade – Combate Efectele Fumatului – Calivita

46-264-large

efecte-fumat-smokerade

Pentru reducerea efectelor negative ale fumatului, compania CaliVita va ofera suplimentul alirnentar Smokerade, un produs destinat fumatorilor. Acesta este un preparat cu o compozitie complexa si cu un remarcabil efect antioxidant.
Un flacon de Smokerade contine 90 de tablete si se administreaza cate 3 tablete zilnic sau dupa recomadari.
Afectiuni si simptome unde este indicat

Smokerade
Mod administrare Smokerade
Dimineata-Pranz-Seara
Antioxidant
Aparat respirator
Bronsita
Expectorant
Fumat, inhalare fum de tigara
Intoxicatie cu gaze esapament si fum
Tabagism

Fiecare fumator, stie foarte bine ca fumatul ii afecteaza starea de sanatate si ar fi foarte bine sa renunte la acest viciu, fumatul. Daca fumatorul nu doreste sau nu poate sa faca un asemenea „sacrificiu”, ar trebui macar sa intreprinda cateva masuri pentru a reduce efectele negative ale fumatului.
Efectele fumatului si SmokeradePentru reducerea efectelor negative ale fumatului, compania CaliVita va ofera suplimentul alimentar Smokerade, un produs destinat fumatorilor. Acesta este un preparat cu o compozitie complexa si cu un remarcabil efect antioxidant.
Daca sunteti fumator inrait, care fumeaza tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca produsul naturist SmocheRade diminueaza efectele nocive ale nicotinei si ale fumatului, in general.
Pentru fumatorii moderati sau pasivi, aparitia pe piata a acestui produs este si mai imbucuratoare, deoarece efectele negative sunt neutralizate in intregime. Dupa cum se stie, fumatul genereaza formarea de radicali liberi in organism si compusi aromatici policiclici (de exmplu, benzipirenul) care au actiune cancerigna. Pe langa acestea, fumatul presupune eliberarea unei mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefrotoxic), substante inhalate de catre organism.
Elementele componente ale Smokerade – vitaminele C, vitamina E, coenzima Q10, zinc (activator al superoxid-dismutazei) si seleniul (stimulator al glutation-peroxidazei) – sunt in primunegative ale fumului de tigara asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si mai ales asupra schimburilor de oxigen din sange.
Acidul elagic (care se afla in anumite fructe, ca zmeura) are efect detoxifiant si protector asupra celulelor, stimuland activitatea anti-cancerigena a celulelor hepatice. Acidul Elagic accelereaza vindecarea, atat in cazul unei raceli banale, cat si in cazurile mai grave, insotite de tuse, deoarece impiedica iritarea mucoasei cailor respiratorii
Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor specifice sistemului respirator.
Extract de ceai verde: efectul sau protector asupra sanatatii este cunoscut de sute de ani. Actioneaza benefic asupra functionarii aparatului digestiv, sistemului nervos, cardiovascular si anihileaza cu succes radicalii liberi. Elimina eficient toxinele din organism si reduce riscul de aparitie a cancerului.
Aceste substante bioactive sunt benefice atat in afectiunile acute, cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare. Din toamna pana in primavara, ar trebui sa constituie o parte importanta a „farmaciei naturiste” a familiei.
Datorita actiunilor benefice ale produsului Smokerade, recomandam consumarea sa pe parcursul intregului an, nu numai fumatorilor activi, ci, in egala masura, si celor pasivi.
Un flacon de Smokerade contine 90 de tablete si se administreaza cate 3 tablete zilnic sau dupa recomadari.
O tableta de SmokeRade contine:
Ardei rosu ………………….. 300 mg
Acid elagic ………………….. 5,0 mg
Vitamina C …………………. 60,0 mg
Vitamina E ………………….. 10,0 mg
Zinc ………………………….. 5,0 mg
Seleniu ………………………. 20 mcg
Coenzima Q10 ……………… 2,5 mg
Extract de ceai verde …….. 5,0 mg

Comanda acum: Smokerade – combate efectele fumatului
Pret: 74,47 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.