Shark Aid – Cartilaj de Rechin – 90 de Tablete – Calivita

73-271-large

Cartilaj de rechin: Shark Aid
Cartilaj pur de rechin, macinat, cu proteine si glucide, pentru o functionare eficienta a sistemului imunitar.
Extractul de cartilaj de rechin Shark Aid este foarte eficient in profilaxia si terapia cancerului, dar si in terapia unor boli cronice, precum cele reumatice, psoriazisul si in tratamentul unor afectiuni diabetice. Cartilajul de rechin Shark Aid contine o proteina speciala ce inhiba dezvoltarea retelei venoase ce transporta nutrientii la tumoare, blocand dezvoltarea acesteia.
Un flacon de Shark Aid are 90 de tablete, se administreaza cate doua capsule de trei ori pe zi sau dupa recomandari.
Afectiuni si simptome unde este indicat
Shark Aid – cartilaj de rechin
Mod administrare Shark Aid
Dimineata-Pranz-Seara
Afectiuni articulare degenerative
Antiinflamator
Antitumoral
Artroza
Cancer de colon
Cancer la plaman
Cancer mamar
Cancer de prostata
Cancer la stomac
Coxartroza
Fibron uterin
Guta
Hemoptizie
Leucemie
Mononucleoza
Osteoporoza
Persoana in varsta – preventiv
Poliartrita reumatoida
Psoriazis
Reumatism
Spondilita anchilopoietica
Spondiloza
Tumori

Cercetatorii sunt interesati de foarte mult timp de rechini, datorita vitalitatii si rezistentei lor la boli. Sunt animale care au aparut inaintea dinozaurilor, le-au supravietuit, au o evolutie de 400 milioane de ani si sunt considerati „fosile vii”.
Scheletul rechinilor este format numai din cartilaje, nu au oase si deci nu au maduva osoasa, care la alte animale are un rol cheie in dezvoltarea sistemului imun. Cu toate acestea, s-a dovedit ca rechinii au un sistem imunitar foarte puternic si eficient, nu fac tumori, ranile se vindeca foarte repede.
Cartilaj de rechinCartilajul de rechin – Shark Aid – este folosit ca tratament naturist in multe afectiuni: imunitate deficitara, cancer de diferite forme, boli degenerative ale oaselor si cartilajelor – artrita, artroza, reumatism, osteoporoza; enterite – inflamatii ale mucoaselor intestinale, sindrom de colon iritabil; retinopatie diabetica, psoriazis, acnee, menopauza etc.
Imunitate: prin mucopolizaharide are efect de stimulare a imunitatii, a productiei de anticorpi si de regenerare a leucocitelor. In bolile autoimune este indicat ca modulator al imunitatii.
Cancer: Cartilajul de rechin este un adjuvant important ca tratament naturist al tumorilor maligne si are efect inhibitor major asupra unui spectru larg de cancere. Cu ocazia formarii unei tumori, are loc angiogeneza, neovascularizatia: „angio”- vas de sange si „genesis”- formare. Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala, de aceea , proteinele din cartilajul de rechin stopeaza formarea de noi vase si conduce la necroza (moartea) tumorii, aceasta nemaifiind alimentata cu sange si lipsita nutrienti si oxigen, isi stopeaza dezvoltarea si se distruge. Prin inhibitia angiogenezei, cartilajul de rechin previne formarea de metastaze a tumorii. O tumoare canceroasa este un tesut format din celule care se dezvolta anarhic si accelerat si se poate propaga prin sange si limfa in alte regiuni ale corpului prin metastaze.
In osteoporoza: ajuta prin continutul sau ridicat de calciu si fosfor.
Boli osteo-articulare: In aceste afectiuni are loc o hipervascularizatie care favorizeaza distrugerea cartilajelor si articulatiilor. Cartilajul de rechin – prin mucopolizaharidele sale – participa la regenerarea cartilajelor, reduce inflamatia, durerea, reda mobilitatea articulatiilor si inhiba vasularizatia locala in artrita, artroza, reumatism. Mucopolizaharidele sunt lubrifianti naturali ai articulatiilor: colagen, acizi aminati, glucozaminsulfat, condroitinsulfat.
Astm bronsic: cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului, dar si cea pulmonara si are efect antiinflamator puternic pentru bronhii.
Menopauza: un produs naturist cu cartilaj de rechin cum este shark aid este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului, de aceea este recomandat femeilor aflate la menopauza.
Retinopatia diabetica: ca imunomodulant si antiinflamator, dimineaza durerile, tulburarile de vedere se calmeaza, iar simptomele nu reapar.
Psoriazis, eczeme, acnee: un tratament naturist cu cartilaj de rechin este foarte util, simptomele se diminueaza si uneori dispar rapid.
Sportivi: contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare, are efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor.
Mod de administrare
Un flacon de Shark Aid are 90 de tablete, se administreaza cate doua capsule de trei ori pe zi sau dupa recomandari.
Observatii:
– Shark Aid nu se recomana gravidelor, copiilor in crestere, inainte si dupa operatii (timp de cel putin o luna), la fracturi recente (decat dupa cel putin 2 luni de la fractura).
– Shark Aid (nici alt supliment cu cartilaj de rechin) nu se recomanda in asociere cu suplimentul Culevit.
– Consumul cartilajului de rechin nu poate substitui tratamentul chirurgical, citostatic si radioterapia in cazul bolii canceroase. Utilizarea este recomandata numai in paralel cu acestea sau in urma lor.
O tableta de Shark Aid contine
Cartilaj de rechin uscat (puritate 100%) – 750 mg

Comanda acum: Shark Aid – cartilaj de rechin – 90 de tablete
Pret: 119,13 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.