Pure Yucca – Detoxifierea Organismului – Calivita

1932407_581118431984770_1329246820_n

Pure Yucca – detoxifierea organismului

Produsul naturist Pure Yucca face posibila autovindecarea organismului, contribuind la detoxifierea acestuia, prin indepartarea substantelor toxice si lipidelor , datorita substantele exceptionale pe care le contine : numeroase enzime, clorofila, antioxidanti si alte substante active, dar cele mai importante sunt saponinele (sapo = sapun).

Folosirea continua a produsului naturist Pure Yucca, asigura detoxifierea permanenta a organismului

Cura de Pure Yucca pe parcursul catorva saptamani este capabila sa intinereasca organismul.

Un flacon de Pure Yuca contine 100 de capsule, se administreaza cate 1 capsula de Pure Yucca dimineata, la pranz si seara.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Pure Yucca

Mod administrare Pure Yucca

Dimineata-Pranz-Seara
Acnee

Afectiuni articulare degenerative

Afte

Antiinflamator

Asimilarea si arderea grasimilor

Boala Crohn

Colecistita (fara pietre)

Colita, colon iritabil

Constipatie

Detoxifiere

Discopatii

Giardia

Guta

Hemoroizi

Hepatita

Insuficienta renala

Laxativ

Miros neplacut al corpului

Parazitoze intestinale

Persoana in varsta – preventiv

Reumatism
Numeroase plante medicinale sunt in masura ca, prin efectul lor diuretic si prin contributia la procesele metabolice, sa stimuleze eliminarea substantelor toxice din organism. Dintre acestea se pot aminti papadia, coaja de salcam, urzica si Yucca. Aceasta din urma este renumita pentru capacitatea sa de optimizare a proceselor de eliminare a toxinelor.

Yucca este o planta vesnic verde, originara din Statele Unite, Mexic si insulele din Marea Caraibelor. Ca aspect este asemanatoare palmierului: tulpina groasa, scurta, frunze landnate si flori sub forma de clopotel, frumos mirositoare, care se deschid seara. Indienii considera Yucca cel mai frumos arbust al pustiurilor, il idolatrizeaza de veacuri si, datorita efectelor sale miraculoase, i-au dat denumirea de „arbore al vietii”. Yucca este cunoscuta si folosita de oameni de 3000 de ani si datorita efectelor sale miraculoase i s-a dat denumirea de „arbore al vietii”.

In ce consta secretul plantei Yucca? Probabil in faptul ca poate supravietui chiar si in cele mai aspre conditii. Extrasul de Yucca contine numeroase enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante active. Prin toate acestea contribuie la absorbtia substantelor nutritive, stimuleaza digestia, accelereaza si regleaza procesele de secretie.

Yucca este o adevarata binefacere pentru cei care sufera de boli cronice ale intestinului gros. Saponina din Yucca contribuie la combaterea altralgiilor, avand efect asemanator substantelor antiinflamatoare steroidiene (cortizolul), dar, spre deosebire de acestea, nu are efecte secundare si nu agreseaza tubul digestiv.

Toxinele acumulate de-a lungul anilor, contribuie la degenerarea fizica si psihica a organismului. Studiile efectuate, au dovedit ca majoritatea bolilor sunt cauzate de functionarea necorespunzatoare a aparatului excretor , astfel toxinele se acumuleaza in organism la diferitele sale nivele ( sistem nervos, piele, ochi, ficat, articulatii, rinichi, plamani, colon, sange etc.) si astfel organismul sufera de intoxicatie cronica – autointoxicare – care duce la boli foarte severe.

Atentie:

– Pe parcursul unei cure cu Yucca trebuie asigurat un aport ridicat de lichide, de aproximativ 2-3 litri pe zi. Capsulele se ingereaza cu 1-2 pahare de apa.

– In primele zile ale curei de detoxifiere poate aparea diareea, poliuria (eliminarea de cantitati crescute de urina), scaderea glicemiei sau a concentratiei de potasiu in sange. Toate aceste efecte sugereaza accelerearea eliminarii toxinelor din organism. Reactii de acest gen pot fi preintampinate printr-o dozare corespunzatoare, o alimentatie rationala si un regim alimentar alcatuit de un dietetician.

– Copiii sub 10 ani pot consuma Yucca numai la recomandarea medicului.

– Deoarece este un preparat obrinut din tulpina plantei, produsul Pure Yucca detine cele mai mari cantitati de substante active.

Mode de administrare

Un flacon de Pure Yuca contine 100 de capsule.

Se administreaza cate 1 capsula de Pure Yucca dimineata, la pranz si seara inainte de masa, se consuma si multe lichide (nimim 2 l pe zi) pentru a se putea elimina toxinele permanent din organism.

O capsula de Pure Yucca contine:
– Pulbere din tulpină de Yucca schidigera 500 mg
– Calorii 2,2 kJ
– Carbohidraţi < 1,0 g
– Grăsimi 0,0 g
– Proteine < 1,0 g

 

Comanda acum: Pure Yucca – detoxifierea organismului
Pret: 52,47 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Mob: +40.766.218.687
joitamarin@yahoo.com

10330290_616256838470929_1716792125877757894_n1

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.