Power Mins – Calivita

23-274-large

Organismul uman necesita cantitati mai mari din anumite substante minerale si vitamine. Printre acestea se numara calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum şi clorurile. Din altele, organismul utilizeaza zilnic doar cateva mili sau micrograme. Acestea sunt denumite oligoelemente de catre specialisti si de asemenea au un rol important in mentinerea sanatatii. Aceasta se explica prin fenomenul de sinergism, adica prin participarea lor concomitenta la mai multe reactii chimice si potentarea reciprocă a actiunilor. In consecinta lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement franeaza sau blocheaza desfasurarea in conditii normale actiunea celorlalte oligoelemente.
Afectiuni si simptome unde este recomandat
Power Mins
Mod administrare
Dimineata-Pranz-Seara
Activitate fizica (stimulare)
Adolescent 14-18 ani – prev.
Afect. cardiace (acord cardilog)
Alcoolism
Anemie feripriva
Anticoncept. (comb. ef. neg.)
Aritmie cardiaca
Astenie
Carcei
Cardiopatie ischemica
Crampe musculare
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
Dependenta de droguri
Depresie
Dinti sanatosi
Eczeme
Enduranta (rezistenta la efort)
Febra musculara (prevenire)
Menopauza
Nervozitate
Osteoporoza
Persoana in varsta – preventiv
Picioare reci
Rahitism
Rau de mare, av., mas. (prev.)
Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K)
Scrasnit din dinti
Sindrom premenstrual
Spasmofilie
Varice
Varsat de vant

Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente.
Acestea sunt: calciul, fierul, magneziul, fosforul, iodul şi zincul. Alaturi de aceste 6 elemente, pentru mentinerea sanatatii si functionarea corecta a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute.
Acestea sunt: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful şi vanadiul, care poarta denumirea de elemente active. Incepand din anul 1989, in SUA, si seleniul a fost considerat ca element vital pentru organismul uman, stabilindu-se necesarul zilnic recomandat si pentru acest element.
Calciul si fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea excitatiilor nervoase. Magneziul este indispensabil functionarii sistemului nervos si musculaturii, avand un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie. In lipsa cromului, metabolismul glucidic nu este eficient. Cobaltul, asemanator fierului, este indispensabil în procesul de formare a globulelor rosii. Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina. Iodul este necesar pentru functionarea glandei tiroide. Manganul sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea are importanta in eliminarea toxinelor. Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura utilizarea fierului. Potasiul, în combinaţie cu sodiul, regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili. Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si incetineste imbatranirea tesuturilor, avand rol în prevenirea formarii tumorilor maligne. Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor.

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate si nu-si mai exercita efectul.
Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, acesta nu este capabil sa sintetizeze minerale, ele trebuind aduse prin aport alimentar.
Daca dintr-o cauza sau alta sunt substante minerale ce lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase ale metabolismului. In astfel de cazuri, precum in situatia unor solicitari fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare.
Mod de administrare Power Mins: 2-4 tablete zilnic sau conform indicaţiilor
Un flacon de Power Mins are 100 de tablete
O tableta de Power Mins contine:
Calciu (din carapace de scoici si citrat) … … … … … ….. 250 mg
Magneziu (oxid si aspartat) … … … … … … …. …… … 150 mg
Potasiu (citrat si aspartat) … … … … … … … … … … … 24 mg
Zinc (chelatat cu aminoacizi) … … … … … … … … … … 7.5 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) … … … … … … … … … 4 mg
Fier (fumarat) … … … … … … … … … … … … … … ….. 4 mg
Cupru (chelatat cu aminoacizi) … … … … … … … … … 0.50 mg
Iod (din alge marine) … … …. … … … …. … … … … … 50 mcg
Seleniu (metionins si selenat de sodiu) … … … … … … 20 mcg
Crom (picolinat) … … … … … … … … … …. … …. … … 50 mcg
Molibden (chelatat cu aminoacizi) … … … … … … … … .125 mcg

Observatie:
Nu se administreaza copiilor sub 6 ani.

Comanda acum: Power Mins
Pret: 51,48 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.