Green Care – Extract din Lucerna Impotriva Ulcerului – Calivita

60-103-large

Produsul naturist Green Care de la Calivita are in compozitie frunze de lucerna – alfalfa ( Medicago sativa ) si carbonat de magneziu.
Lucerna sau alfalfa este o planta cu foarte multe virtuti curative, de aceea biologul Frank Bouer a denumit-o ” marele vindecator”. Datorita compozitiei sale, lucerna are efect terapeutic pricipal in Ulcer gastric si duodenal.
Un flacon de Green Care contine 240 de tablete
Afectiuni si simptome unde este indicat
Green Care
Mod administrare Green Care
Dimineata-Pranz-Seara
Aciditate la stomac
Adult (18-50 ani) – preventiv
Aerofagii
Anemie
Anorexie
Antibacterian
Antipiretic
Aparat digestiv
Aparat urinar
Apetit (crestere)
Balonare
Candidoza
Cistita
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
Diaree
Digestie buna
Febra
Gastrita
Hematemeza
Hemoragie digestiva
Hemoragie nazala
Infectii urinare
Laxativ
Litiaza renala
Malabsorbtie
Micoze ale pielii
Prostatita
Ulcer gastroduodenal
Vaginita

Lucerna (Medicago sativa), noi cunoastem lucerna ca fiin utilizata in mod obisnuit ca hrana pentru animale, dar este folosita de multa vreme si de medicina populara, pentru efectele sale terapeutice. Frunzele de lucerna contin cantitati mari de beta-caroten, vitaminele A, B, C, D, E, K si U si substante minerale: potasiu, fier, calciu si fosfor. Ultimele doua sunt necesare sistemului osos si danturii.
Datorita continutului crescut de clorofila, lucerna este un detoxifiant excelent cu care sau obtinut efecte extraordinare. Denumirea engleza a lucernei este alfalfa. Acest cuvant de origine araba insearnna „mama tuturor plantelor” si a fost inspirat, probabil, de efectele sale terapeutice si fortifiante.
Lucerna se poate utiliza cu mare succes in tulburarile digestive acute si cronice. Se recomanda si in cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mancare) deoarece contine mari cantitati de vitamina U (la fel ca si varza cruda sau zeama de varza). In ultima vreme se foloseste lucerna tot mai frecvent si in tratamentul ulcerului peptic (ulcerul peptic se formeaza la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subtire, ca o consecinta a scaderii rezistentei mucoasei fata de enzimele digestive).
Lucerna are actiune alcalinizanta, neutralizand acidul gastric si, deoarece potenteaza actiunea bacilului Acidophilus, are efect antimicotic. De altfel, lucerna este si un bun laxativ, diuretic si antipiretic (ajuta la scaderea febrei). Extractul de lucerna este foarte indicat si varstnicilor. Fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire, creste puterea fizica, pofta de viatia si asigura un somn mai odihnitor. Lucerna este utilizata si in terapia cistitelor acute si cronice, precum si a prostatitelor.
Avand in vedere continutul crescut in lucerna de vitamine liposolubile si faptul ca acestea se acumuleaza in organism, utilizarea lucernei se recomanda doar timp de 2-3 luni, dupa care se va intrerupe. Aceasta recomandare se refera mai ales la persoanele cu afectiuni cronice.
Biologul Frank Boner a denumit lucerna „marele tamaduitor”, deoarece, conform cercetarilor sale, a gasit in aceasta planta opt aminoacizi esentiali. In afara de aceste constatari, Boner a demonstrat ca fiecare gram de lucerna contine 8.000 UI de vitamina A si 20.000-80.000 UI de vitarnina K.
Vitamina K previne sangerarile, faciliteaza coagularea sangelui, scade pierderile sangvine excesive din timpul ciclului menstrual. Cei care prezinta frecvent epitaxis (sangerare nazala) isi pot asigura necesarul de vitamina K prin consumul de lucerna. Cateodata, o diaree poate indica carenta de vitamina K.
Indicatii terapeutice ale produsului Green Care: alfalfa are efect antipiretic si diuretic natural, antigusogen, este folosita cu succes in artrita, reumatism, cistita, prostatita acuta si cronica, stimuleaza productia de lapte la mamele care alapteaza, ofera protectie in hemofilie, favorizeaza coagularea sanguina; prin clorofila – are rol antianemic ( in anemie) , detoxifiant si dezodorizant natural al organismului, intareste sistemul imun, incetineste procesul de imbatranire; prin vitamina K – protejeaza impotriva sangerarilor ( de exemplu : sangerari menstruale extreme sau sangerari nazale frecvente ) , etc.
Atentie!
Dupa un consum de 2-3 luni de Green Care se recomanda o pauza de o luna. Cei care urmeaza un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucerna sau alte produse cu vitamine K numai dupa sfatul medicului.
Mod de administrare Green Care: 3-6 tablete pe zi, inainte de mesele principale sau conform recomandarilor.
Un flacon de Green Care contine 240 de tablete
O tableta de Green Care contine
Extract din frunze de lucerna……………….500 mg
Carbonat de magneziu…………………………25 mg

Comanda acum: Green Care – extract din lucerna impotriva ulcerului
Pret: 71,17 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.