Energy and Memory – Memorie si Energie – Calivita

57-98-large

Stiati ca organul care consuma cea mai mare cantitate de oxigen (datorita acestui fapt, fiind si cel mai expus riscurilor) este creierul? Ati simtit uneori ca nu mai rezistati, ca sunteti complet epuizat, nu numai fizic, ci si psihic? Ati avut vreodata senzatia ca nu mai puteti sa va concentrati oricat de mult v-ati stradui, efectiv nereusind sa duceti sarcinile la capat?
Ei bine, compania CaliVita sa gandit la aceste probleme si a creat produsul Energy and Memory special pentru a rezolva problemele de memorie si concentrare.
Un flacon de Energy & Memory contine 90 de tablete
Modalitate de administrare Energy & Memory: se administreaza cate o tableta dimineata, la pranz si seara zilnic, sau conform recomandarilor.
Afectiuni si simptome unde este indicat
Energy and Memory
Mod administrare Energy and Memory
Dimineata-Pranz-Seara
Adolescent 14-18 ani – preventiv
Adult (18-50 ani) – preventiv
Atentie, condus auto ture noapte
Depresie
Enduranta (rezistenta la efort)
Inteligenta (ridicarea coefic.)
Memorare (imbunatatire)
Oboseala
Stres

Pentru ca produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic, acesta este recomandat persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care ocupa functii de raspundere fiind astfel expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care desfasoara activitati fizice sistematice.
Dar bineinteles ca exista si solutii. Consumul periodic al unor substante menite sa ajute in mod natural la pastrarea prospetimii psihice, la cresterea capacitatii de concentrare si a rezistentei la solicitari.
Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine extracte de plante, vitamine si minerale care, prin actiunea lor sinergica, invioreaza psihic si fizic.
Guarana este folosita de ani de zile pentru combaterea oboselii. Guarana stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, motiv pentru care, dupa ce o consumam , ne simtim mai inviorati psihic. Imbunatateste functionarea aparatului cardiovascular, respectiv metabolismul carbohidratilor. In cazul sportivilor conform numeroaselor analize efectuate poate imbunatati performantele, puterea fizica si capacitatea de rezistenta.
Lecitina este necesara pentru functionarea optima a creierului, pentru invatat si acumulat informatii. Aceasta grasime naturala se afla in compozitia fiecarei membrane celulare.
Colina este necesara pentru transmiterea impulsurilor nervoase (ea insasi fiind un neurotransimator). Are un rol important in pastrarea informatiilor in memorie. Absenta colinei afecteaza memoria de scurta durata, deoarece nu putem inmagazina informatii noi. Asemenea deficiente se pot intalni la scolari, la adultii activi si, cel mai des, la persoanele in varsta.
Vitamina C impiedica formarea radicalilor liberi prin reactia in lant. Vitaminele A, C si E actioneaza sinergic, adica impreuna au un efect mai mare decat fiecare separat.
Vitamina E elimina radicalii liberi din membrana celulara, impiedicand astfel derularea in organism a proceselor degenerative. In plus, daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, aceasta vitamina este vitala in protejarea plamanilor.
Magneziul are un rol indispensabil in activitatea enzimatica, in absorbtia calciului si a potasiului. Magneziul previne aparitia depresiei, ametelilor, spasmelor musculare, afectiunilor cardiovasculare si hipertensiunii. Absenta magneziului duce la perturbarea transmiterii impulsurilor nervoase si musculare, provocand hipersensibiltate si nervozitate.
Zincul este indispensabil pentru diviziunea celulara, pentru regenerarea si inmultirea celulelor. Prin aceasta se explica rolul zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate. Protejeaza neuronii (celule sistemului nervos central) de efectele nocive ale mediului inconjurator. Un permanent aport exogen de zinc este necesar, deoarece organismul utilizeaza destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic.
Seleniul imbunatateste utilizarea oxigenului de catre organism si, prin aceasta, oxigenarea creierului. Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Efectele sale sunt intens stimulate de vitamina E.
Deoarece produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic, se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care ocupa functii de raspundere fiind astfel expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care desfasoara activitati fizice sistematice.
Cand se recomanda Energy & Memory
– In timpul examenelor
– Adolescent 14-18 ani preventiv
– Adult (18-50 ani) preventiv
– Crestere de atentie, condus auto ture noapte
– Depresie
– Enduranta (rezistenta la efort)
– Inteligenta (ridicarea coeficient de inteligenta IQ)
– Memorie (imbunatatire)
– Oboseala
– Stres
Important in folosirea de Energy & Memory
Daca este luat seara (dupa ora 18) poate creea insomnii. Se poate consuma ca inlocuitor de cafea pentru persoanele care lucreaza in ture, studentii in sesiune care invata noaptea, conducatorii auto care circula pe timp de noapte (pentru a fi apti de drum timp de 7-8 ore).
Un flacon de Energy & Memory contine 90 de tablete.
O tableta de Energy & Memory contine:
Colina – 200 mg
Extract de guarana – 100 mg
Lecitina – 100 mg
Vitamina C – 60 mg
Vitamina E – 10mg
Magneziu – 50 mg
Zinc – 5 mg
Seleniu – 20 mcg
Suplimentul Energy & Memory este recomandat a se administra 3 teblete zilnic sau dupa recomandari.

Comanda acum: Energy and Memory – memorie si energie
Pret: 79,86 Lei

MEMBRU CALIVITA

Cod Membru : 0402145806
Marin Joita
Cosmote: 0766-218687
RDS: 0770-772560
joitamarin@yahoo.com

1390587_275775832594777_9045118894292695314_n

About joita

MEMBRU CALIVITA Marin Joita Cosmote: 0766-218687 RDS: 0770-772560 joitamarin@yahoo.com https://www.facebook.com/groups/1402620153333635/
Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.